Co chutná v Evropě /

Kuchařská kniha představuje výběr receptů z různých evropských kuchyní, které odpovídají zásadám zdravé výživy a jsou vyrobeny ze surovin u nás dostupných. Uspořádané podle jednotlivých zemí.

Hlavní autor: Vlachová, Libuše
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Avicenum, 1979
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
On-line přístup: Digitalizovaný dokument
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Kuchařská kniha představuje výběr receptů z různých evropských kuchyní, které odpovídají zásadám zdravé výživy a jsou vyrobeny ze surovin u nás dostupných. Uspořádané podle jednotlivých zemí.
Popis jednotky: 80000 výt.
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis: 414 s., [16] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 24 cm